Фільм “Вбивці квіткової повні” від Apple став хітом у кінотеатрах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Напередодні дебюту на Apple TV+ кінотеатральний реліз фільму Мартіна Скорсезе “Вбивці квіткової повні” посів друге місце в чарті касових зборів вихідного дня.

“Вбивці квіткової повні” – довгоочікуваний фільм Apple, знятий Мартіном Скорсезе та Еріком Ротом. Це 206-хвилинний фільм, що драматизує справжню історію корінного американського народу, який розбагатів після того, як на його землях було виявлено нафту.

Однак “багатство цих корінних американців одразу ж привабило білих інтервентів, – ідеться в синопсисі фільму, – які маніпулювали, вимагали та крали стільки грошей, скільки могли, а потім вдалися до вбивств”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після низки прем’єр по всьому світу, на показі фільму в Каннах побував Тім Кук. За повідомленням видання Variety, касові збори фільму в США становили $23 млн. Фільм було показано в 3628 кінотеатрах США, а в міжнародному прокаті він заробив ще $21 млн. у 63 країнах.

Це найкращий показник касових зборів фільму Скорсезе з моменту виходу в прокат “Острова проклятих” у 2010 році. Кінокомпанія CinemaScore поставила фільму оцінку A-, а на сайті Rotten Tomatoes його сумарна оцінка критиків становить 92%.

Однак для такої дорогої постановки $23 млн. зазвичай вважаються дуже низькою сумою.

Однак у випадку з “Вбивці квіткової повні” кінотеатральний реліз розглядається як старт для дебюту фільму на Apple TV+. Variety зазначає, що без Apple фільм узагалі не був би знятий, оскільки стримінгова платформа втрутилася в процес зйомок, коли Paramount уже збиралася відмовитися від проекту.

Примітно, що через страйк акторів, що триває, фільм не супроводжувався промоушеном з боку виконавців, включно з Робертом Де Ніро і Леонардо Ді Капріо.

Фільм “Вбивці квіткової повні” залишається в загальному прокаті в кінотеатрах. Дата дебюту на Apple TV+ поки не називається. Імовірно, реліз призначено на 4 грудня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.