Експерти розповіли про нову вразливість Internet Explorer

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники китайської організації Quihoo 360 повідомили про нову виявлену вразливость браузера Internet Explorer (IE). Нею вже користується потужна група кібершахраїв «урядового рівня».

За словами фахівців, баг виявили в ядрі нових версій IE. Завдяки уразливості під загрозою можуть опинитися всі користувачі, що використовують додатки на базі цього браузера. Інформація про дану проблему з’явилася в Weibo. Розробники розповіли про помилку в програмному коді IE, яка робить потенційно небезпечним застосування браузера. Представники Quihoo 360 трохи повідомили технічних подробиць про баг. Співробітники компанії Microsoft сповіщені про цю проблему і незабаром усунуть всі недоліки.

На думку розробників Quihoo 360, щонайменше одне угрупування кібершахраїв використовує уразливість Internet Explorer. Це робиться за допомогою офісного пакету Microsoft Office. Хакерська атака здійснюється після відкриття документа. Програмісти радять використовувати ОС Windows 10 і браузер Edge з останніми оновленнями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.