Три хвилини: новий російський месенджер зламали рекордно швидко

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Хакерам знадобиться 3-4 хвилини, щоб отримати доступ до будь-якого профілю месенджеру “Диалог М”.

У неділю, 15 квітня російська державна компанія «Кримтехнологіі» запустила тестування власного месенджеру «Діалог М», повідомляє Lenta.ru.

Видання пише, що користувач порталу TJ протестував браузерну версію месенджеру і з’ясував, що зламати будь-який аккаунт можна через прогалини у системі авторизації. Хакерам знадобиться 3-4 хвилини, щоб отримати доступ до будь-якого профілю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У публікації наголошується, що користувач зламав аккаунт редактора TJ за згодою останнього і «з надією на те, що розробники виправлять ситуацію».

Про старт публічного тестування «Діалогу М» було оголошено 14 квітня. Месенджер містить базові функції, дозволяє користувачам обмінюватися повідомленнями, відправляти файли і вести бесіду у робочих групах. Нагадаємо, 6 квітня Роскомнадзор подав позов про обмеження доступу до Telegram, а у месенджері заявили, що готові призупинити зв’язки з Росією.

Рішення про блокування Telegram на території Росії було винесено 13 квітня судом в Москві. Доступ до нього в Росії почнуть блокувати 16 квітня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.