Перераховані найочікуваніші ігри 2022 для смартфонів та ПК

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В кожному з нас живе в деякій мірі ігроман, який хоч раз на день заходить в свою улюблену гру аби просто відпочити від роботи, та все ж давайте розглянемо топ самих очікуваних ігор 2022, які не залишать нас байдужими.

Перша гра, про яку я б хотів вам розповісти, матиме назву Hogwarts Legacy. Ви потрапите до школи в Hogwarts, де навчатиметеся магії, більше будете дізнаватися про школу. Події будуть відбуватися в 19 столітті, буде повний відкритий світ, що дасть змогу насолодитися гравцям і просочитися тією атмосферою. Гра має вийти як для ПК, так і для смартфонів.

Наступна мега цікава гра, яку ми розглянемо, буде Project: Ragnarok. Гра буде проривом у 2022 році, так як матиме цікавий сюжет, який поєднає в собі скандинавську та китайську міфологію. Головний герой має врятувати цілий світ— це лежить в основі гри. Project: Ragnarok розробляється як для смартфонів, так і для ПК.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Diablo Immortal, вам напевно вже відома ця назва гри, адже на ПК вона є, тепер очікується випуск для смартфонів, але він буде відрізнятися від того жанру, що є на комп’ютері. Будуть присутні персонажі: чарівник, некромант, хрестоносець, чинець та інші. Розробники обіцяють, що випуск для смартфонів буде просто неймовірним.

The Dark Pictures: The Devil in Me — гра, яка стане гідним конкурентом, адже в основу сюжету покладено історію жахів, де врятувати своє життя стане головною метою. Почнеться все з того, як група дослідників відвідає замок маньяка-вбивці та зрозуміє, що щось відбувається жахливе. Гра вийде як на ПК, так і на смартфон.

Ще одна гра має назву Path of Exile Mobile. Це відома комп’ютерна гра, яку вже не один рік намагаються випустити й для смартфонів. Сюжет гри полягатиме в тому, щоб своїм певним персонажем захистити світ від монстрів. Розробники гарантують своїм користувачам, що гра буде відрізнятися тільки тим, що завдання стануть трішки коротші, зате відмальовка персонажів та всього віртуального світу залишиться незмінною.

Syberia: The World Before є однією з найкращих пригодницьких ігор, четверта частина самого популярного квесту, в якому пропонується пограти за два відомі в цій грі персонажі. Фанати вже не можуть дочекатися нового випуску, але на жаль, помер розробник цієї гри, і тому більше всього це стане їх фіналом.

Отже, 2022 рік стане насиченим для ігроманів з різних куточків світу, а ви чекаєте свою гру!?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.