Генеральний директор Spotify анонсував підвищення цін

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Музичний стрімінговий сервіс Spotify хоче збільшити вартість передплати, тому що доходи не виправдовують планів керівництва компанії. Про це заявив співзасновник і гендиректор Spotify Даніель Ек.

Незважаючи на те, що в третьому кварталі 2020 року кількість користувачів  збільшилася на 6 млн і їх загальна кількість становить 144 млн, приріст аудиторії не виправдав плани керівництва компанії з прибутку.

Підвищуючи ціни на свої послуги, Spotify може збільшити виручку на ринках, де, на думку компанії, користувачі будуть продовжувати бачити цінність в оплаті своєї підписки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

План щодо підвищення цін компанія не деталізувала. Однак Ек відзначив, що, хоча основним завданням Spotify залишається зростання кількості користувачів, є ринки, на яких сервіс став більш зрілим і підвищив свою цінність в очах споживача, зокрема за рахунок свого «розширеного контенту». Під «розширеним контентом» мається на увазі інвестиції Spotify в розширення своєї бібліотеки контенту, особливо подкастів.

Spotify вже збільшив вартість сімейного плану в Австралії з 17,99 австралійських доларів до 18,99 австралійських доларів. Найближчим часом ціна за послуги сервісу підніметься на сімейний план в десятці інших країн (зокрема в Бельгії, Швейцарії, Болівії, Перу, Еквадору та Колумбії).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.