Opera заплатить будь-кому 8000 євро за тестування браузера

Як багато ви особисто проводите часу в інтернеті? Напевно, по кілька годин на день, якщо скласти час за комп’ютером і соцмережі в телефоні. Все це наштовхує на думку про те, що життя витрачається даремно. Однак, зараз з’явився спосіб непогано заробити, просто продовжуючи свій звичний серфінг. Про це офіційно оголосила Opera, розмістивши відповідне оголошення на своєму сайті.

Компанія готова виплатити 8000 євро за два тижні перегляду інтернет-сторінок одній людині, яка виявиться найбільш гідною. При цьому ніяких серйозних обмежень немає. Потрібно мати бажання, стабільне підключення до Мережі, комп’ютер і подати до 13 листопада правильно оформлену заявку. Переглядати можна будь-які сторінки з будь-яким вмістом, крім офіційно забороненого.

Кандидат повинен бути повнолітнім і вміти вільно висловлюватися англійською мовою. Він повинен відзняти ролик (не більше хвилини), де розповісти про те, яка з переглянутих ним сторінок була найбільш вражаючою для нього. Потім це відео має бути завантажено в соцмережі з хештегом акції і бути загальнодоступним. З тими, хто пройде первинний відбір, зв’яжуться організатори і запропонують продовжити участь в конкурсі за отримання права на найлегший у світі заробіток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.