Xiaomi Redmi Note 9 Pro рекордно подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Цьогоріч бренд Xiaomi представив дев’яте покоління популярної лінійки Redmi Note. Багато фахівців відзначають, що руху вперед майже немає, оскільки телефони отримали все ту ж 48 Мп камеру. До того ж, молодші моделі отримали процесор Helio G85. Звичайні користувачі навідріз відмовляються приймати компанію MediaTek, вважаючи, що вона виробляє повільні чіпи, які споживають багато енергії. Ще більше шанувальників розчаровує пластик в Redmi Note 9 замість скла. Смартфон здається здешевленою версією звичного Redmi Note 8Т.

Єдиний представник дев’ятого покоління, здатний порадувати звичайного покупця – це Redmi Note 9 Pro. Пристрій справді виглядає переконливо. Серцем його виступає чіп Snapdragon 720G, який забезпечує відмінну продуктивність, володіючи непоганими показниками енергоефективності, часто перевершуючи більш дорогих колег. Акумулятор отримав додатковий буст. Тепер це велика батарейка на 5000 мАг, що підтримує швидку зарядку на 30 Вт. Це дозволяє за 10 хвилин отримати близько 30%.

Окремо варто згадати вражаючий дисплей, розміром 6.67 дюймів. Він не ставить рекордів яскравості, але в своєму класі може вважатися одним з найбільш якісних, часто перевершуючи суперників, вартість яких сягає за 500 доларів. Перед нами модель 6/128 Гб пам’яті. Це означає, що у вас не буде проблем з щоденним запуском програм, оскільки пам’яті буде достатньо для будь-яких завдань. 64 Мп камера майже не змінилася з часів восьмої серії. Вона отримала кілька фішок, залишаючись актуальною, що забезпечує непогані фотографії як удень, так і в темний час доби.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На старті продажів рекомендована вартість Redmi Note 9 Pro в Україні становила 7 999  гривень. З тих пір спостерігається падіння української валюти, що унеможливило опустити ціни нижче, однак нещодавно офіційний представник компанії на вітчизняному ринку надав всім покупцям знижку в 1 000 гривень. В результаті новенький Redmi Note 9 Pro можна купити за 6 999 гривень. На китайських майданчиках ціни вже досягають 6 тисячі, проте вам доведеться заплатити за розмитнення і чекати посилку місяць.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.