Huawei назвала дату презентації нових пристроїв

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Компанія Huawei традиційно входить в число брендів, які анонсують нові пристрої на міжнародній технологічній виставці IFA. Цього року виробник електроніки планує представити в рамках заходу флагманський смартфон Mate 40, а також інші гаджети. Прес-служба компанії вже назвала дату презентації і натякнула на її програму за допомогою офіційного тизера.

Реклама

Huawei проведе конференцію під слоганом «Бачення Huawei для бездоганного інтелектуального життя», яка відбудеться 3 вересня. За даними інсайдерів, одним з найбільш очікуваних пристроїв компанії стане флагманський смартфон Mate 40, побудований на базі мобільної платформи Kirin 9000, виготовленої по 5-нанометровим техпроцесом. Крім демонстрації ключових особливостей пристрою від вендора чекають оголошення вартості і дати старту продажів новинки.

Також Huawei може показати і інші пристрої, що відносяться до різних категорій – на опублікованому банері видно ноутбук, планшет, розумні окуляри, бездротові навушники і смарт-колонка. Раніше стало відомо, що Huawei Mate 40 може виявитися останнім смартфоном бренду на базі процесора сімейства Kirin через санкції США, що забороняють Чіпмейкер TSMC приймати замовлення у виробника.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ