В пошуку Google з’явилася нова корисна функція

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Google модифікувала алгоритм видачі результатів фірмового пошуку. Тепер отримати відповідь на свій запит стане ще зручніше – компанія запустила нову корисну функцію, здатну надавати користувачам потрібну інформацію з інтернету ще швидше.

Зазвичай при запиті в Google у верхній частині сторінки видачі з’являється швидка відповідь – зведені дані, отримані з сайту, де опублікована потрібна інформація. Ці блоки називаються виділеними описами і містять посилання на найбільш популярну сторінку, пов’язану з предметом пошуку. Після модифікації пошукача він буде автоматично виділяти ключові дані, відповідні запити, прямо на веб-сторінці після переходу. Це дозволить швидко знайти потрібну інформацію, не гортаючи весь матеріал цілком.

Якщо пошук виконувався за допомогою Google Assistant, віртуальний помічник може прочитати виділений опис вголос. Зазвичай воно являє собою уривок тексту, список, послідовність кроків або таблицю, містить дані про конкретний об’єкт пошуку та включає такі відомості, як заголовок матеріалу і URL-посилання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За запевненням Google, власникам сайтів не потрібно робити будь-яких додаткових дій для роботи нової функції. Якщо ж пошуковик з якоїсь причини не може виділити потрібний контент або браузер не підтримує відповідні опції, Google просто відкриє сторінку, як зазвичай.

Оновлений алгоритм пошукача був доступний деяким користувачам вже в кінці травня, і незабаром стане активний у всіх регіонах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.