Huawei представила перший у світі планшет з підтримкою 5G і Wi-Fi 6

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei, під власним суббрендом Honor, представила новий планшет Honor Tab V6 – перший в світі планшет з підтримкою 5G і новенького Wi-Fi 6 +.

Пристрій працює на базі фірмового процесора Kirin 985, який по суті є приблизно тим же самим, що і минулорічний флагманський Kirin 990. Також, завдяки підтримці Wi-Fi 6 +, Honor Tab V6 здатний досягати швидкості завантаження в 2,4 Гбіт / с – це в два рази більше, ніж у самого нового iPad Pro 2020. Крім цього новинка має підтримку стилуса Magic-Pencil, що підтримує визначення 4096 ступенів натискання, який до того ж йде в комплекті з планшетом.

Розмір дисплея нового планшета Honor становить 10,4 дюйма, при цьому навіть з таким величезним екраном і цілком стандартним акумулятором на 7 250 мАг, пристрій здатний пропрацювати від одного заряду до 13 годин.

Продажі Honor Tab V6 почнуться вже сьогодні, правда поки що лише в Китаї. Зате придбати планшет можна буде в таких магазинах як Huawei Mall, JD.com, Tmall. На жаль, інформації про варіанти пам’яті і вартості новинки в мережі поки що немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.