Футуристичний Amazfit X мають представити 28 квітня на платформі Indiegogo

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще в серпні минулого року бренд Huami, провідний виробник смарт-годинників, продемонстрував свій новий Amazfit X Smartwatch. Тепер же, компанія підтвердила свої наміри, виклавши тизер на власній сторінці, в ньому йшлося, що вона з’явиться на краудфандинговій платформі Indiegogo 28 квітня.

 

Давайте перейдемо до деталей, Amazfit X був нарешті добавлений Indiegogo, це американська платформа краудфандингу. Веб-сайт розкриває особливості пристрою,  гаджет, буде як смарт-годинник із зігнутим екраном, який може виконувати як ділові, так і фітнес-завдання. Оскільки смарт-годинник вже був показаний, він себе демонстрував, як футуристичну концепцію провідних годинників у класі з експериментальними особливостями, тому виробник Huami, поки що запустив пробне виробництво.

Технічні характеристики “розумного”-годинника включають підтверджений 2,07-дюймовий екран, зігнутий до 92 °. Це AMOLED екран із 100% кольоровою гамою NTSC та щільністю пікселів 326 ІЦВ. Яскравість буде досягати 430 ніт, що чудово підходить для смарт-годинника на вуличних сценаріях. 3D вигнуте скло, тонке, товщиною 12,5 мм, має кнопку, розміщену всередині металевого корпусу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Під капотом Amazfit X отримав 3-сегментну материнську плату, завдяки своїй вигнутій структурі, але технічні характеристики її поки не відомі. Весь годинник працює від акумулятора на 220 мАч, і в Huami вже заявляли, що батареї вистачить на цілих 7 днів.

Додаткові функції смарт-годинника включатимуть сповіщення про додатки, набір режимів відстеження, монітор серцевих скорочень BioTracker ™ PPG і датчик прихованих електронних кнопок для керування. Вартість “розумного” годинника ще не розкрита,через два дні вона стане відомою, тому доведеться чекати недовго.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.