Нові AirPods представлять в наступному році

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

На жаль, не все так добре з AirPods, як могло б бути. На думку Мінг-Чі Куо, вони навряд чи вийдуть цього року. Його словами поділилося одне із закордонних ресурсів, з посиланням на людей, близьких до виробничої лінії Apple. Мінг-Чі Куо вважає, що масове виробництво навушників третього покоління почнеться не раніше 2021 року. А ось друге покоління Pro-версії чекати доведеться ще довше, приблизно до кінця наступного року, а може і початку 2022 року.

Реклама

Знову ж таки, посилаючись на слова аналітика, AirPods навряд чи зможуть запропонувати користувачеві щось нове в дизайні. Зміни торкнуться лише електронної начинки. Більш того, Мінг-Чі Куо спростував інфрмація, яка раніше з’явилася від іншого інсайдера – Джона Проссера, який припустив, що AirPods вийдуть вже в травні. Куо пояснює це невірним тлумаченням чуток. Так, Apple готує щось нове, але ніяк не AirPods. Швидше за все, новими навушниками стануть «AirPods X», які один в один є аналогом BeatsX.

Швидше за все, цей девайс не отримає деяких функцій оригінальної версії. Так, точно буде відсутнє активне шумозаглушення. Але від цього виграє і користувач, оскільки навушники отримають більш цікавий цінник. Якщо ж говорити про нинішню ситуацію, то все більша кількість користувачів звертає свою увагу на більш дорогий девайс – AirPods Pro.

Якщо вірити наведеній аналітиці та прогнозам то далі варто очікувати зниження попиту на AirPods на 40%, а ось AirPods Pro навпаки, стають більш бажаними. А тому вже аналітик представив свій прогноз на другий квартал цього року. Так, кількість проданих AirPods за цей період може скласти 11-13 млн. примірників. Така ж цифра і у AirPods Pro, але тільки в тому випадку, якщо прогноз зі збільшенням інтересу користувачів виправдається. В цілому ж, за рік компанія Apple може реалізувати майже 90 млн. навушників, включаючи 55 млн. AirPods і до 35 млн. AirPods Pro.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоAppleinsider

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ