Ґаджети

Масовий витік розкрив характеристики неанонсованого Galaxy Fold 2

Share

Велика кількість технічних характеристик Galaxy Fold 2 просочилася в Мережу через інсайдера @DSCCRoss він виклав твіт, що розкриває досить багато деталей дисплею новинки, складаної панелі та інших нововведень. Приготуйтеся, нижче буде багато інформації!

Складаний дисплей отримає екран з частотою оновлення 120 Гц з UTG та відсутність камери

Як повідомляється, Samsung Galaxy Fold 2 використає технологію UTG (ультратонке скло), схоже на технологію, яка присутня в Galaxy Z Flip. Це надає дисплею більшої жорсткості і покращує відчуття на дотик. Складана панель матиме діагональ 7,59 дюйма, роздільна здатність 2213 х 1689 пікселів,тому щільність пікселів складе 359 PPI, а частота оновлення 120 Гц, як у Galaxy S20.

У той час, як Samsung спочатку планував, щоб Galaxy Fold 2 мав камеру під дисплеєм, недавній витік стверджує, що технологія ще не готова, тому замість цього компанія піде по непростому шляху. Samsung планує додати в екран врізану фронтальну камеру, як в лінійці Galaxy S20.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело додає, що складаний дисплей буде використовувати технології об’єднаної плати LTPO.

Підтримка стилусу S Pen 

Galaxy Fold 2 матиме підтримку стилусу S Pen, але джерело точно не вказує, чи буде підтримка для всього складаного смартфону чи для екрану в закритому положенні. Очевидно, це покращує роботу планшета, тому джерело припускає, що стилус S Pen буде доступний, зокрема, для внутрішнього дисплея.

Проблема зі складаними панелями полягає в тому, що вони набагато менш стійкі до тиску загострених предметів, і це те, чим є стилус S Pen. Можливо, Samsung домігся великих успіхів в технології UTG( ультратонкого скла) , яке забезпечить екрану достатній захист і не буде створювати складку в місці вигину.

Багато потенційних клієнтів Galaxy Fold в кінцевому підсумку пропустили першу модель, але стверджують, що хочуть купити серію Fold, як тільки вона запропонує підтримку S Pen. Стилус, є одним з найбільш очікуваних доповнень до цієї серії, тому, якщо Galaxy Fold 2 дійсно запропонує цю функцію, згадану у витоку, вона, безсумнівно, приверне багато уваги і підштовхне складаний телефон для нових висот, віддаляючи Samsung від своїх конкурентів ще далі.

Значно більший дисплей

Дисплей першого Galaxy Fold мав діагональ 4,6 дюйма, але, згідно з витоків, зовнішня панель пристрою матиме розміри 6,23 дюйма. Він буде мати роздільну здатність 2267 х 819, технологію об’єднаної плати LTPS, вбудовану селфі-камеру і частоту оновлення 60 Гц.

Відносно невеликий екран дисплею був однією з основних проблем користувачів Galaxy Fold. Він не забезпечував достатню функціональність, щоб бути по-справжньому хорошим, але Samsung, як повідомляється, сподівається змінити це за допомогою розширення, і це радує. Збільшений основний дисплей дозволить користувачам виконувати звичайні завдання на смартфоні, не розкриваючи пристрій, залишаючи складану панель для роботи в стилі планшета.

Коли і за якою ціною буде випущений новий Samsung Galaxy Fold 2, поки неясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
  • Останні записи

    Відомий інсайдер розкрив вартість Google Pixel 8a

    Скарбничка інформації про смартфон Google Pixel 8a, що готується до випуску, поповнилася новими даними. Після…

    01.05.2024

    Смартфони Huawei Pura70 вийдуть за межі китайського ринку

    Як мінімум, апарат засвітився в базі даних SIRIM, яка відноситься до ринку Малайзії. Також ресурс…

    01.05.2024

    46 моделей смартфонів та 12 моделей планшетів Samsung отримають One UI 7.0 на Android 15: повний список пристроїв

    Опубліковано список смартфонів і планшетів Samsung, які отримають інтерфейс One UI 7.0. Список цей не…

    01.05.2024

    Samsung готує нову модель преміального смарт-годинника

    За словами представників компанії, Samsung «прагне задовольнити попит на оновлення смарт-годинника за допомогою запуску нових…

    01.05.2024

    Nothing Phone (1) отримав оновлення з інтеграцією ChatGPT

    Nothing OS 2.5.5, випущена для Phone (2) і Phone (2a) минулого місяця, тепер доступна для…

    01.05.2024

    Біткоїн, який опустився до $59 тисяч, потягнув донизу й інші токени

    Середа, 1 травня, принесла власникам криптовалют не найкращі новини: BTC звалився з $70-71 тисяч до…

    01.05.2024