Масовий витік розкрив характеристики неанонсованого Galaxy Fold 2

Велика кількість технічних характеристик Galaxy Fold 2 просочилася в Мережу через інсайдера @DSCCRoss він виклав твіт, що розкриває досить багато деталей дисплею
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Велика кількість технічних характеристик Galaxy Fold 2 просочилася в Мережу через інсайдера @DSCCRoss він виклав твіт, що розкриває досить багато деталей дисплею новинки, складаної панелі та інших нововведень. Приготуйтеся, нижче буде багато інформації!

Складаний дисплей отримає екран з частотою оновлення 120 Гц з UTG та відсутність камери

Як повідомляється, Samsung Galaxy Fold 2 використає технологію UTG (ультратонке скло), схоже на технологію, яка присутня в Galaxy Z Flip. Це надає дисплею більшої жорсткості і покращує відчуття на дотик. Складана панель матиме діагональ 7,59 дюйма, роздільна здатність 2213 х 1689 пікселів,тому щільність пікселів складе 359 PPI, а частота оновлення 120 Гц, як у Galaxy S20.

У той час, як Samsung спочатку планував, щоб Galaxy Fold 2 мав камеру під дисплеєм, недавній витік стверджує, що технологія ще не готова, тому замість цього компанія піде по непростому шляху. Samsung планує додати в екран врізану фронтальну камеру, як в лінійці Galaxy S20.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Джерело додає, що складаний дисплей буде використовувати технології об’єднаної плати LTPO.

Підтримка стилусу S Pen 

Galaxy Fold 2 матиме підтримку стилусу S Pen, але джерело точно не вказує, чи буде підтримка для всього складаного смартфону чи для екрану в закритому положенні. Очевидно, це покращує роботу планшета, тому джерело припускає, що стилус S Pen буде доступний, зокрема, для внутрішнього дисплея.

Проблема зі складаними панелями полягає в тому, що вони набагато менш стійкі до тиску загострених предметів, і це те, чим є стилус S Pen. Можливо, Samsung домігся великих успіхів в технології UTG( ультратонкого скла) , яке забезпечить екрану достатній захист і не буде створювати складку в місці вигину.

Багато потенційних клієнтів Galaxy Fold в кінцевому підсумку пропустили першу модель, але стверджують, що хочуть купити серію Fold, як тільки вона запропонує підтримку S Pen. Стилус, є одним з найбільш очікуваних доповнень до цієї серії, тому, якщо Galaxy Fold 2 дійсно запропонує цю функцію, згадану у витоку, вона, безсумнівно, приверне багато уваги і підштовхне складаний телефон для нових висот, віддаляючи Samsung від своїх конкурентів ще далі.

Значно більший дисплей

Дисплей першого Galaxy Fold мав діагональ 4,6 дюйма, але, згідно з витоків, зовнішня панель пристрою матиме розміри 6,23 дюйма. Він буде мати роздільну здатність 2267 х 819, технологію об’єднаної плати LTPS, вбудовану селфі-камеру і частоту оновлення 60 Гц.

Відносно невеликий екран дисплею був однією з основних проблем користувачів Galaxy Fold. Він не забезпечував достатню функціональність, щоб бути по-справжньому хорошим, але Samsung, як повідомляється, сподівається змінити це за допомогою розширення, і це радує. Збільшений основний дисплей дозволить користувачам виконувати звичайні завдання на смартфоні, не розкриваючи пристрій, залишаючи складану панель для роботи в стилі планшета.

Коли і за якою ціною буде випущений новий Samsung Galaxy Fold 2, поки неясно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.