Розумні годинники від Samsung будуть нагадувати вам мити руки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Мабуть, на тлі пандемії коронавірусу всі вже звикли постійно мити руки, але якщо це не так, то спеціально для тих, хто забуває це робити, компанія Samsung розробила додаток Hand Wash для свої розумних-годинників.

Згідно з наявними даними, на розробку згаданого додатка пішло всього два тижні, а його авторами є фахівці з Дослідницького центру Samsung в Індії. Відзначається, що концепція додатка була розроблена і реалізована в рекордно короткі терміни, незважаючи на те, що задіяним у проекті співробітникам доводилося одночасно адаптуватися до віддаленої роботи.

Додаток було розроблено для того, щоб допомогти людям закріпити звичку мити руки відповідно до рекомендацій по боротьбі з поширенням інфекційних захворювань, які були дані Всесвітньою організацією охорони здоров’я. Додаток не тільки регулярно нагадує про те, що пора мити руки, але також контролює, щоб миття було досить тривалим. Додаток простежить, щоб власники смарт-годиників Samsung, що працюють на базі ОС Tizen, мили руки не менше 25 секунд (згідно з офіційними рекомендаціями ВООЗ, це необхідно робити не менше 20 секунд).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Hand Wash буде змушувати годинник вібрувати, коли прийшов час мити руки і коли цей процес пора завершувати. Додаток має ряд додаткових функцій, а також дозволяє аналізувати гігієнічні звички власника смарт-годинника. Власники смарт-годинників південнокорейської компанії вже зараз можуть випробувати новий додаток Hand Wash, оскільки він став доступний для завантаження у фірмовому магазині Galaxy Store.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.