Вийшли перші огляди MacBook Air 2020. Ось враження

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Західні видання випустили перші огляди нового MacBook Air . Всі задоволені оновленням. Особливо журналістів порадувала нова клавіатура, останні процесори і знижена ціна.

В іншому всіх і так влаштовував MacBook Air.

1. TechCrunch

Знову приємно набирати текст.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після довгих років роботи з клавіатурами MacBook, які завершилися декількома позовами і безліччю застряглих клавіш, Apple представила новий дизайн клавіатури в 16-дюймовому MacBook Pro. На щастя, Air теж потрапив під оновлення.

Apple повернулася до-ножиці “клавіатури”, що призвело до збільшення ходу клавіш. Фактично це означає, що кнопки натискаються як на звичайній клавіатурі.

Механізм Метелик був великою помилкою для компанії, Крім відсутності тактильного зворотного зв’язку, той факт, що вони щільно прилягали до ноутбука, означав, що при попаданні сміття вони переставали працювати. У мене був, по крайні мірі, один випадок, коли мені потрібен був балончик зі стисненим повітрям для продувки клавіші S.

На відміну від попередніх спроб оновити клавіатуру, повернення до-ножиць механізму є помітним поліпшенням. У порівнянні з іншими клавіатурами, клавіші все ще мають відносно невеликий хід, але відчуття значно покращилися. Не кажучи вже про те, що при наборі тексту вони звучать тихіше. Ці відчуття схожі на ті, що ви відчуваєте при роботі з Magic Keyboard.

2. CNBC

Кращий ноутбук для фанатів Mac.

MacBook Air завжди був відомий як тонкий, легкий і потужний. Apple винайшла категорію супертонких ноутбуків з першим MacBook Air в 2008 році. Дизайн цієї моделі не змінився в порівнянні з версіями 2018/2019 року, але Apple зробила кілька важливих апгрейдів.

Компанія тепер пропонує SSD на 256 ГБ в моделі початкового рівня за $ 999. Це вдвічі більше, ніж ми звикли отримувати, і це правильний крок, оскільки додатки важать все більше.

Apple також додала новітні процесори Intel Core 10-го покоління, які пропонують більш швидкий Wi-Fi і поліпшену продуктивність. Модель початкового рівня постачається з Core i3, але я тестував більш потужний варіант з Core i5, який стоїть на $ 100 дорожче. Він працював досить швидко. Я не бачив ніяких уповільнень при запуску купи додатків, таких як Apple TV +, Chrome з безліччю вкладок, Slack і Фото.

Чи варто його купувати? Так. І мені знадобився всього день, щоб прийти до такого висновку.

3. Engadget

Apple звернула увагу на найбільш явний недолік моделі попереднього покоління, одночасно знизивши ціну.

Як і у випадку з 16-дюймовим MacBook Pro, Apple перейшла на так зване Т-подібне розташування кнопок зі стрілками. При цьому стрілки вгору і вниз розташовані один над одним, з боків знаходяться стрілки вправо і вліво зменшеного розміру. Завдяки цьому, кнопки можна легко намацати при роботі з текстом або таблицею.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.