Oppo Watch з Wear OS офіційно презентовано у двох розмірах

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Було багато розмов довкола компанії Oppo, пов’язаних з флагманами компанії Find X2 та X2 Pro, а також компанія мала презентувати свій смарт-годинник. Oppo Watch має характеристики та зовнішній вигляд, які дозволяють йому вважатися смарт-годинником на Wear OS преміального класу.

Кажучи про дисплей, варто зауважити, що Oppo пропонує в своєму смарт-годиннику загнутий AMOLED дисплей з дуже високим показником PPI, який рівний 326. Дисплей покриває 100% кольорового простору DCI-P3. Є два варіанти дисплея – діагоналлю 1.6 дюйма та 1.9 дюйма. Дисплей отримав мінімальні рамки довкола дисплея та дві кнопки для навігації в інтерфейсі.

Oppo Watch може відстежувати ряд фізичних активностей, ваш сон та серцебиття, а також робити електрокардіограму. Функціональність для сучасного смарт-годинника досить звична.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також є захист від вологи до 5АТМ. В основі смарт-годинника Oppo лежить чіпсет Snapdragon 2500 та спів-процесор Apollo 3. В плані програмного забезпечення тут все також досить очікувано – Wear OS від компанії Google з власною оболонкою ColorOS. Слота для SIM-карти нема, але компанія Oppo додала у свій смарт-годинник підтримку eSIM, завдяки чому годинник може працювати незалежно від смартфона у тому випадку, якщо у вашій країні підтримується eSIM.

В годиннику також є підтримка швидкої зарядки VOOC, яка дозволяє зарядити його до 50% лише за 17 хвилин.

Смарт-годинник дебютує у Китаї, але поки що нема жодної інформації про його вихід на міжнародний ринок. Попередні замовлення можна залишати вже сьогодні, офіційні продажі починаються 24-го березня. Варіант на 46мм коштує 288$, а 41мм – лише 215$.

Джерело: GSMArena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.