Новий iPhone SE 2 показали на фото: деталі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон iPhone 9, який також називають iPhone SE 2, є однією з найбільш очікуваних новинок першої половини 2020 року. Однак, незважаючи на численні витоки і чутки, ми все ще багато чого про неї не знаємо.

Неясно, яке в підсумку ім’я отримає смартфон, які буде мати параметри, чи буде хоч якось зовні відрізнятися від iPhone 8 і скільки буде коштувати. Є різні дані щодо кожного з цих пунктів, так що неясно, які з них вірні.

Але зараз у нас є можливість поглянути на ще одне «живе» фото цього апарата. Звичайно, якщо це дійсно iPhone 9, адже можна згадати недавнє відео , де, як в результаті виявилося, в руках користувача був зовсім не новий смартфон Apple .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо дане фото не є підробкою, то можна відзначити ідентичну з iPhone 8 зовнішність, то ж розташування кнопок і зміщений нижче логотип. Нагадаємо, перші чутки про iPhone 9 з’явилися досить давно. Тоді смартфон не називали iPhone 9 або iPhone SE 2, кажучи скоріше про реінкарнацію iPhone 8. Джерело стверджував, що Apple використовує той же корпус і той же дисплей, але оновить «начинку». І такий варіант бачиться найбільш вірогідним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.