Realme затизерила смарт-годинник та фітнес-браслет

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Окрім Realme X50 Pro 5G, Realme сьогодні анонсувала свій майбутній фітнес-браслет. Трекер буде офіційно презентовано 5-го квітня. Крім того, компанія також планує показати власний смарт-годинник, як частину своєї стратегії IoT-продуктів.

Компанія Realme планує охопити своїм модельним рядом 3 різні категорії продуктів – персональна, домашня та подорожі. Категорія персональних продуктів включає в себе навушники з активним шумоподавленням (ANC), смарт-годинники і фітнес браслети, бездротові навушники (TWS), та звичайні навушники.

Домашні продукти будуть включати в себе смарт-TV, роботів-порохотягів, саундбари і багато іншої домашнії техніки. Ці продукти будуть показані в другому кварталі 2020-го в Індії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Модельний ряд Realme для подорожей буде включати в себе нові валізи, рюкзаки, одяг, павербанки та багато інших аксесуарів.

Усе це з’явиться протягом 2020-го року і ще раз показує, що Realme націлена саме на аудиторію компанії Xiaomi, яка випускає під своїм брендом або дочірніми компаніями дуже великий список товарів з різних областей. Якщо раніше вважалось, що Realme буде конкурувати з Xiaomi лише на ринку смартфонів, пропонуючи не менш вигідне, ніж Xiaomi, співвідношення ціна/якість, то тепер очевидно, що Realme буде розширювати свій асортимент і заходити на нові категорії товарів.

Джерело: gsmarena

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.