TP-Link привезла в Україну кілька нових пристроїв для розумного будинку

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія TP-Link анонсувала сьогодні в Україні кілька нових пристроїв для розумного будинку: камери Tapo C200, Tapo C100 і смарт-розетку Tapo P100.

Старша модель камери Tapo C200 може похвалитися модулем, який повертається на 360 градусів по горизонталі і на 114 градусів по вертикалі не створюючи шуму. Пристрій записує відео з роздільною здатністю FHD на карту microSD з ємністю до 128 ГБ. Цього обсягу вистачить щоб зберегти відео за останні 16 годин. Tapo C200 також має нову систему нічного бачення, звукове сповіщення та датчик руху.

За словами компанії, камеру Tapo C200 можна використовувати в якості відеоняні. Користувач зможе спостерігати за маленькими дітьми і домашніми вихованцями, а також спілкуватися з ними через двосторонній аудіозв’язок за допомогою вбудованого динаміка і мікрофона. Молодша модель Tapo C100 відрізняється від старшої лише своєю конструкцією-її модуль не повертається.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Це розетка з Wi-Fi, яка може вмикати або вимикати підключені до неї пристрої. Все управління відбувається через фірмовий додаток на смартфоні.

Усі три новинки з’являться у продажу вже найближчими днями з наступними цінами:

TP-Link Tapo C200-1000 грн
TP-Link Tapo C100-900 грн
TP-Link Tapo P200-400 грн (або 1600 грн за комплект з чотирьох розеток)

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.