Ґаджети

Apple випустила інноваційний iPad Pro з потрійною камерою і підтримкою 5G

Share

Останній раз компанія Apple оновлювала планшети iPad Pro в кінці 2018 року, коли вона випустила нові моделі, оснащені сканером особи Face ID. З тих самих пір пройшло вже цілих півтора року, і вже незабаром анонсують нові моделі, яких виявиться дві, а оснащені вони будуть за останнім словом техніки, отримавши передове технічне оснащення і цілу масу інших особливостей. 

Сьогодні, 13 лютого 2020 року, в мережу вперше потрапили дані про те, чим саме майбутні новинки зможуть порадувати всіх тих, хто виявиться готовий їх собі придбати, а порадувати їм насправді буде чим, тому що вони отримають краще «залізо» з доступного в даний час на ринку. Однією з «фішок» новинок виявиться підтримка мереж 5G.

Так, нові планшети «яблучної» корпорації з професійної лінійки з приставкою Pro зможуть підключатися до мереж п’ятого покоління 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, а можливо навіть на більш високій. За даними видання DigiTimes, новинки зможуть похвалитися новітнім восьмиядерним процесором Apple A14X, виготовленим по 5-нм техпроцесу. Камера в планшеті буде потрійною, як в iPhone 11 Pro, а отримає вона ToF-сенсор для вимірювання рівня глибини, що дозволить робити більш кращі знімки і використовувати деякі інші можливості, начебто поліпшеного позиціонування об’єктів в режимі доповненої реальності AR. Корпус нових планшетів і раніше буде виготовлятися з металу, тому підтримку бездротової зарядки, про яку багато хто чомусь давно мріють, вони абсолютно точно не отримають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на новенькі iPad Pro 2020 буде встановлена ​​операційна система iOS 14, а її презентація відбудеться вже в цьому році, але коли саме поки що точно невідомо. Можливо новинки анонсують в рамках березневої весняної презентації Apple, або ж це трапиться в червні в рамках конференції WWDC 2020 року, на якій бренд іноді представляє нову фірмову електроніку. Підтримка мереж 5G дозволить новим планшетам стати одними з найбільш просунутих на ринку, запропонувавши користувачам доступ до мобільного інтернету п’ятого покоління, який навіть швидше Wi-Fi.

Швидше за все, нові планшети американської корпорації отримають ще якісь особливості, можливо навіть 10 ГБ оперативної пам’яті, однак точних даних на цей рахунок поки що немає.

В останні роки Apple почала перетворювати планшети не просто в пристрої для відтворення будь-якого контенту, на кшталт фільмів або музики, але ще і в робочі пристрої, що дозволяють справлятися з різними робочими завданнями. Саме тому новенькі iPad Pro абсолютно точно будуть позбавлені звичного всім роз’єму Lightning, замість якого вони отримають USB Type-C. У зв’язку з цим до нових планшетів «яблучної» корпорації, як і до моделей 2020 року, можна буде підключати будь-які додаткові гаджети, починаючи з флешок і закінчуючи периферійними пристроями введення, тобто клавіатурами. Головне враховувати, що коштувати нові iPad Pro з 11-дюймовим і 12,9-дюймовим екранами будуть вкрай дорого, на рівні з ультрабуками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Нові моделі iPad Air та iPad Pro втратили фізичний слот для SIM-карти

    Сьогодні на заході Let Loose компанія Apple анонсувала нові моделі iPad Pro та iPad Air.…

    07.05.2024

    Такого ніхто не очікував: ПриватБанк прийняв важливе рішення щодо кредитних лімітів клієнтів

    Фінансова установа «ПриватБанк» розкрила своїм клієнтам процес розрахунку кредитного ліміту по банківській карті. Багато українців…

    07.05.2024

    Apple випустила чохол-клавіатуру Magic Keyboard для iPad Pro (2024)

    Для iPad Pro (2024) на чіпі M4 вийшло два нових аксесуари: Apple Pencil Pro з…

    07.05.2024

    Огляд бездротової клавіатури Logitech Signature Slim K950

    Бездротова клавіатура Logitech Signature Slim K950 проста та ефективна. Вона не пропонує найновіших клавіатурних технологій,…

    07.05.2024

    Google представила новий недорогий смартфон Pixel 8a

    Сьогодні, 7 травня, компанія Google нарешті представила доступний смартфон Pixel 8a зі свіжим дизайном, яскравими…

    07.05.2024

    Представлений Apple Pencil Pro – стілус для справжніх профі

    Компанія Apple представила новий стілус Apple Pencil Pro, який буде сумісний з новими iPad Pro…

    07.05.2024