Apple випустила інноваційний iPad Pro з потрійною камерою і підтримкою 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останній раз компанія Apple оновлювала планшети iPad Pro в кінці 2018 року, коли вона випустила нові моделі, оснащені сканером особи Face ID. З тих самих пір пройшло вже цілих півтора року, і вже незабаром анонсують нові моделі, яких виявиться дві, а оснащені вони будуть за останнім словом техніки, отримавши передове технічне оснащення і цілу масу інших особливостей. 

Сьогодні, 13 лютого 2020 року, в мережу вперше потрапили дані про те, чим саме майбутні новинки зможуть порадувати всіх тих, хто виявиться готовий їх собі придбати, а порадувати їм насправді буде чим, тому що вони отримають краще «залізо» з доступного в даний час на ринку. Однією з «фішок» новинок виявиться підтримка мереж 5G.

Так, нові планшети «яблучної» корпорації з професійної лінійки з приставкою Pro зможуть підключатися до мереж п’ятого покоління 5G на швидкості до 5 Гбіт / с, а можливо навіть на більш високій. За даними видання DigiTimes, новинки зможуть похвалитися новітнім восьмиядерним процесором Apple A14X, виготовленим по 5-нм техпроцесу. Камера в планшеті буде потрійною, як в iPhone 11 Pro, а отримає вона ToF-сенсор для вимірювання рівня глибини, що дозволить робити більш кращі знімки і використовувати деякі інші можливості, начебто поліпшеного позиціонування об’єктів в режимі доповненої реальності AR. Корпус нових планшетів і раніше буде виготовлятися з металу, тому підтримку бездротової зарядки, про яку багато хто чомусь давно мріють, вони абсолютно точно не отримають.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Прямо «з коробки» на новенькі iPad Pro 2020 буде встановлена ​​операційна система iOS 14, а її презентація відбудеться вже в цьому році, але коли саме поки що точно невідомо. Можливо новинки анонсують в рамках березневої весняної презентації Apple, або ж це трапиться в червні в рамках конференції WWDC 2020 року, на якій бренд іноді представляє нову фірмову електроніку. Підтримка мереж 5G дозволить новим планшетам стати одними з найбільш просунутих на ринку, запропонувавши користувачам доступ до мобільного інтернету п’ятого покоління, який навіть швидше Wi-Fi.

Швидше за все, нові планшети американської корпорації отримають ще якісь особливості, можливо навіть 10 ГБ оперативної пам’яті, однак точних даних на цей рахунок поки що немає.

В останні роки Apple почала перетворювати планшети не просто в пристрої для відтворення будь-якого контенту, на кшталт фільмів або музики, але ще і в робочі пристрої, що дозволяють справлятися з різними робочими завданнями. Саме тому новенькі iPad Pro абсолютно точно будуть позбавлені звичного всім роз’єму Lightning, замість якого вони отримають USB Type-C. У зв’язку з цим до нових планшетів «яблучної» корпорації, як і до моделей 2020 року, можна буде підключати будь-які додаткові гаджети, починаючи з флешок і закінчуючи периферійними пристроями введення, тобто клавіатурами. Головне враховувати, що коштувати нові iPad Pro з 11-дюймовим і 12,9-дюймовим екранами будуть вкрай дорого, на рівні з ультрабуками.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.