Як виглядає перший смартфон Microsoft на Android (фото)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Компанія готова повернутися на ринок смартфонів, вперше після продажу мобільного бізнесу Nokia.
Цього року компанія випустить свій перший смартфон Surface Duo з двома екранами на операційній системі Android. Microsoft представила його ще в жовтні 2019 року, але з тих пір не згадувала про смартфон. Тепер в інтернеті з’явилася перша фотографія «складаного» смартфона в реальному житті.
У метро міста Ванкувер (Канада) помітили людину, яка користувалася новим смартфоном Microsoft, який ще не продається.

На фото можна помітити, що це той самий Surface Duo. Його можна впізнати по складаній конструкції з двома екранами і модифікованому інтерфейсу Android. Смартфон з’явиться в продажу тільки в кінці 2020 року, але ця фотографія говорить про те, що він вже знаходиться на фінальній стадії розробки.

У Surface Duo стоїть два 5,6-дюймових дисплея, які складаються навпіл. У розкладеному стані виходить планшет з 8,3-дюймовим екраном, тільки по середині буде невелика рамка. Він стане першим смартфоном Microsoft на Android і першим смартфоном з моменту продажу мобільного бізнесу Nokia в 2016 році .

Одну половину пристрою можна розкрити на 360 градусів, і тоді він перетворюється в більш класичний смартфон. Інтерфейс Android переробили під роботу з двома дисплеями, можна запускати паралельно два додатки або два вікна однієї програми. А ще він вміє дзвонити.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.