У Windows 10X з’явиться унікальна фішка macOS

У 2020 році очікується вихід нової операційної системи Windows 10X від Microsoft. У мережу вже просочилися цікаві відомості про нове меню «Пуск» і сучасному провіднику. Як стало відомо, в цій ОС може з’явитися ще одна цікава функція, яка перекочувала прямо з конкурентної macOS.

Мова йде про динамічні шпалери, які з’явилися в macOS 10.14 Mojave. Вони змінюють своє оформлення в залежності від часу доби, погодних умов та інших факторів. Функція була високо оцінена користувачами комп’ютерів Apple, і, схоже, сподобалася компанії Microsoft.

За даними WindowsCentral, розробники Windows 10X готують зображення гори, яке буде змінюватися протягом дня. Крім зміни кольору, на знімку будуть з’являтися птиці, хмари і інші деталі:

Імовірно, Windows 10X буде використовувати налаштування синхронізації і, можливо, куди буде більш плавного переходу від однієї настройки шпалер до іншої. В даний час в macOS існує обмежена кількість функцій для динамічних шпалер. Саме тому більшість користувачів звертається до сторонніх додатків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.