Xiaomi знову викрили в копіюванні, але її новинка в 10 разів дешевша оригіналу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi недавно представила акустичну систему Mirror Art Floating Speaker, яка виділяється вкрай незвичайний дизайном. Однак, як з’ясувалося, в 2018 році вже була випущена дуже схожа акустична система під назвою Lyrics Speaker.

Судячи з усього, у своїй Mirror Art Floating Speaker компанія Xiaomi просто скопіювала конструкцію системи Lyrics Speaker, виготовленої японської технологічною компанією Cotodama. Користувачі помітили, що Mirror Art Speaker виглядає як практично повна копія Lyrics Speaker.

На фотографії нижче зліва знаходиться Lyrics Speaker, а праворуч — нова акустична система Mirror Art Floating Speaker. Обидві колонки отримали однаковий дизайн, прозорий корпус і написи. Два динаміки розташовані в лівому верхньому і правому нижньому кутах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Помітна різниця полягає в розташуванні ручки регулювання гучності, яка знаходиться на передній панелі у Lyric Speaker і справа збоку у Mirror Art Floating Speaker.

Втім, у Mirror Art Floating Speaker є величезна перевага незважаючи на свою вторинність. Ця акустична система коштує 430 доларів (10,4 тис грн), а Lyric Speaker пропонувалася за 4500 доларів (108,2 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.