Пора оновлюватися. Підтримка Windows 7 завтра завершується

14 січня закінчується підтримка Windows 7. Це означає, що з завтрашнього дня для цієї операційної системи більше не вийдуть оновлення і патчі безпеки. Щоб уникнути проблем з роботою ПК, користувачам варто оновитися до актуальної версії Windows.

Вчора компанія опублікувала повідомлення, в якому нагадала, що термін підтримки Windows закінчується. У своєму посланні Microsoft вказує на те, що з моменту повідомлення про «смерть» Windows 7, вона піддається нападкам з боку шанувальників цієї версії операційки.

Але найцікавіше те, що апгрейд старих пристроїв до актуальної версії Windows 10 не рекомендований компанією. Причина – несумісність ряду ПК з Windows 10 і не доступність ряду функцій.

Тому більшості користувачів запропоновано придбати нові пристрої з Windows 10 Pro. Серед переваг такого переходу вказується, що нові настільні дії легші і безпечніші.

Нагадаємо, що Windows 7 надійшла в продаж в жовтні 2009 року і за даними аналітиків вона залишається однією з популярних настільних систем Windows. Так, на початок 2020 року частка «сімки» становить 26,8% і близько 400 млн користувачів все ще залишаються вірні цієї версії операційки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.