Стартували продажі розумних годинників Honor Magic Watch 2

Компанія Huawei почала продажі розумних годинників Honor Magic Watch 2. Вони дебютували в кінці листопада одночасно зі смартфонами Honor View 30 (вони ж в Китаї — Honor V30 і V30 Pro) і ноутбуком Honor MagicBook.

Поки годинник пропонуються в Китаї тільки у версії розміром 46 мм за ціною від 170 до 199 доларів в чорному і коричневому кольорі (4 тис – 4,7 тис грн). Більш доступна версія розміром 42 мм від 155 доларів (3,7 тис грн) поки не продається.

Годинник виконаний корпусі з авіаційної нержавіючої сталі марки 361L і має дизайн, що нагадує традиційний механічний годинник. Модель на 46 мм отримала сенсорний AMOLED екран з діагоналлю 1,39 дюйма 454х454 пікселів. Вона здатна працювати без підзарядки до двох тижнів з включеними функціями повідомлень зі смартфона, моніторингу нічного сну і пульсу, при відстеженні спортивних тренувань протягом 90 хвилин тиждень, програвання музики 30 хвилин на тиждень і голосових дзвінків через Bluetooth протягом 30 хвилин в тиждень.

Також підтримується функція здійснення дзвінків по Bluetooth на відстані до 150 м від смартфона. Є модуль NFC, приймач GPS, пульсоксиметр і датчик ЧСС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.