Xiaomi Mi 11 отримає дивну особливість, якої немає у інших

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Надійний китайський ресурс MyDrivers повідомив про нову технологію, з’явитися яка може вже в Xiaomi Mi 11, тобто в новому мобільному пристрої топового рівня, вихід якого умовно запланований на першу половину 2021 року. Так, до його виходу ще приблизно півтора року, але вже зараз його компанія-виробник передбачає, що саме він з собою принесе. 

Повідомляється, що Xiaomi приділяє все більше уваги новій технології створення фронтальних камер, при якій їх стане можливим розташовувати прямо під дисплеєм. В такому випадку в екрані не буде потрібно робити будь-які вирізи або ж отвори, що, в свою чергу, позитивно позначиться на привабливості мобільного пристрою, так як його дисплей зможе зайняти більш ніж 98% площі на лицьовій частині. У розробку відповідного компонента компанія інвестує сотні мільйонів доларів, прагнучи першої розробити такий сенсор, який буде працювати прямо через дисплей, і щоб його не було видно при активному дисплеї.

Дану інформацію вже підтвердив віце-президент Xiaomi Лю Вейбінг в соцмережі Twitter. Він повідомив про те, що компанія активно працює над новою технологією, яка дозволить назавжди заховати камеру прямо в дисплеї телефону. Такий підхід дозволить компанії створити і випустити на ринок повністю безрамковий смартфон, вся лицьова частина якого виявиться повністю закрита екраном, а не відступом або чимось ще. Суть технології зводиться до того, щоб екран відображав інформацію прямо поверх камери так, немов вона відсутня, але відразу після того, як користувач включає фронтальну камеру, на дисплеї в місці її розташування з’являється невелике чорне простір, через яку об’єктив фотокамери бачить все, що відбувається. Такий варіант дозволив би повністю відмовитися від вирізів і отворів в матриці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Першим смартфоном бренду, який отримає таку особливість, виявиться Xiaomi Mi 11, тому що масове виробництво фронтальної камери з такою особливістю відбудеться вже в кінці 2019 року, за кілька місяців до запуску в продаж нового флагмана. Це буде дивовижна особливість, яка абсолютно точно здивує всіх покупців, тим більше що навряд чи якісь виробники встигнуть запровадити її в свою продукцію раніше, ніж даний бренд. Які ще особливості з собою принесе новий флагман компанії, на жаль, поки що невідомо, імовірно, він зможе похвалитися восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 875 з тактовою частотою 3,4 ГГц, а також графікою Adreno 660

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.