PlayStation 5 отримає не ігрові картриджі, а фірмові зовнішні SSD

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора стало відомо про те, що Sony Interactive Entertainment запатентувала картридж для невідомої ігрової консолі PlayStation, проте ресурс Letsgodigital вважає інакше.

Джерело стверджує, що цей картридж буде призначений для ігрової консолі PlayStation 5, а тепер найцікавіше: цей картридж може виступати не фізичним носієм для ігор, а по суті зовнішнім твердотілим накопичувачем для нової консолі.

Згідно з офіційною інформацією, яку вже підтвердили в Sony PlayStation 5 отримає оптичний привід Blu-ray, який буде підтримувати диски об’ємом до 100 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Запатентований зразок занадто великий для ігрового картриджа. Це в епоху 8-і 16-бітних консолей вони були такими. Більше схоже, що всередині цього корпусу розташований твердотільний накопичувач. Використовуючи розширювану пам’ять, базову версію Sony PlayStation 5 можна випустити на ринок за більш доступною ціною. У свій час висока ціна PlayStation 3, яка відсвяткувала вчора 13-річчя, не дозволила консолі зайняти домінуюче становище на ринку, що вдалося виправити в PS4.

Що стосується ціни на нову PlayStation 5, то називається діапазон від 500 до 850 євро. Sony вже вказала, що PS5 отримає розумну ціну, враховуючи її специфікації. Якщо використовувати розширювану пам’ять, то ціна дійсно може початися з прийнятних 500 євро (13,5 тис грн).

LetsGoDigital створив кілька рендерів із зовнішніми твердотільними накопичувачами для PlayStation ємністю 1, 2 і 3 ТБ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.