Нова консоль Sony PlayStation отримає ігрові картриджі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Наприкінці червня 2019 року Sony Interactive Entertainment подала в INPI (Instituto Nacional da Propriedade Industrial) в Бразилії документи для реєстрації патенту на конструкцію під назвою “конфігурація, що застосовується в обладнанні для запису і зберігання даних”.

Зовні і по опису мова йде про картриджі. Юджин Морисава, який є дизайнером цього продукту, займає пост старшого художнього директора Sony Interactive Entertainment. Він відповідає за всі продукти, пов’язані з брендом PlayStation. Частково з цієї причини вважається, що новий продукт розробляється для нової консолі PlayStation.

На даний момент доступна тільки одна патентна ілюстрація, на якій показаний компактний ігровий картридж. Нагорі буде розміщений ярлик, який буде містити назву гри.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Поки що незрозуміло, для якої консолі будуть призначені ці картриджі. У минулому Sony використовувала картриджі для портативної консолі PlayStation Vita. У минулому році японський виробник припинив виробництво ігор на картриджах для PlayStation Vita, залишивши тільки цифрові версії.

Тоді ж Sony говорила про те, що PlayStation Vita залишиться без наступника. Можливо, плани за минулий рік встигли помінятися.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.