На практиці автономність Xiaomi Mi Watch краще заявленої, і ось чому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На презентації, де показали Xiaomi CC9 Pro, що прийшов на глобальний ринок як Xiaomi Mi Note 10 , представили і Xiaomi Mi Watch. В основу розумних годинників була покладена однокристальна система Snapdragon Wear 3100 з чотирма процесорними ядрами, а в якості програмної платформи застосовується Wear OS з оболонкою MIUI.

Ще тут є акумулятор ємністю 570 мАг і виробник заявляє 36 годин автономної роботи. Незважаючи на те, що ємність батареї цілком пристойна, показник по автономності аж ніяк не видатний. У цьому багато хто схильний винити не саму економічну апаратну платформу Snapdragon Wear 3100.

На виправдання Xiaomi заявила про те, що в плані тривалості роботи Xiaomi Mi Watch один з кращих гаджетів з Wear OS. А ще медіадиректор Xiaomi взявся переконувати користувачів, що в реальності автономність смарт-годинника краще заявленої.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На своїй сторінці в мережі Weibo він опублікував скріншот, як доказ того, що його Mi Watch змогли протриматися 57 годин. І це не максимальний результат, адже акумулятора вистачатиме був розряджений в нуль, він зберіг ще 10% заряду. За його підрахунками, автономність роботи Xiaomi Mi Watch може скласти 63 години.

Чи не вражаючий показник, але вже щось. Правда, немає розуміння, який сценарій використання був запропонований для досягнення такого результату. А щоб об’єктивно оцінити автономність Xiaomi Mi Watch, чекаємо відгуків від звичайних користувачів, чия професійна діяльність не пов’язана з просуванням продуктів Xiaomi на ринку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.