Розумне дзеркало Xiaomi ніколи не запітніє

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi продовжує випускати нові продукти для розумного будинку, на цьому тижні китайський гігант анонсував новий розумний дзеркальна шафа Xiaomi для ванної кімнати.

Корпус виготовлений з алюмінієвого сплаву. Всередині знаходиться місце для зберігання всіляких банок і пляшок з ванними аксесуарами, але головний інтерес викликає фронтальна дзеркальна частина, в яку вбудовані 252 світлодіоди, розташовані в дві вертикальні смуги.

Xiaomi заявляє, що світлодіодне підсвічування підтримує плавне регулювання колірної температури в діапазоні 2700-6500 К. Як і у випадку з іншими пристроями розумного будинку тут є управління зі смартфона через додаток Miji.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім налаштування різного ступеня яскравості і колірної температури додаток містить функцію видалення запотівання натисненням однієї кнопки, яка напевно сподобається багатьом. Для цього під дзеркалом розташована нагрівальна плівка, яка дозволяє швидко зробити дзеркало чистим або не допустити запотівання, якщо включити функцію нагрівання до того, як приймати душ або ванну. Після того, як дзеркало очищено, функція нагріву автоматично відключається. Також передбачено сенсорне управління на самому дзеркалі.

На стадії колективного фінансування ціна цього продукту становить всього 28 доларів (700 грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.