Sharp представила гаджет для “старої школи”

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Sony офіційно анонсувала новий цифровий блокнот на електронних чорнилах, який дозволить робити ескізи, замітки або складати список важливих справ в більш звичній для дорослих користувачів формі.

Sharp WG-PN1 має габарити 157 x 114 x 10,4 мм і важить 210 г. Електронна записна книжка оснащена 6-дюймовим дисплеєм на базі технології E Ink з роздільною здатністю 800 x 600 пікселів. Його корпус зроблений з сірого пластику як у багатьох бізнес-ноутбуків.

Sharp поставляється з чохлом, який захищає його дисплей під час транспортування. Кришка також має петлю, яка використовується для зберігання стилуса. Пристрій живиться від літій-іонної батареї, яку можна заряджати через USB-C, розташований в нижній частині. Стверджується, що акумулятора вистачає на 10 днів використання, але все, звичайно ж, залежить від інтенсивності використання.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пристрій здатний запам’ятати до 7000 сторінок рукописних даних. Крім того, користувачі можуть передавати ці нотатки на комп’ютер або смартфон у форматі зображення.

Sharp WG-PN1 надійде в продаж в листопаді за ціною близько 210 доларів (5,3 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.