Дочірня компанія Xiaomi показала розумну лампочку за 18 $

Yeelight Smart LED Bulb має функції регулювання яскравості, інтелектуального управління і технологією економії енергії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Yeelight, яка є частиною екосистеми Xiaomi, представила в Китаї нову розумну світлодіодну лампочку Yeelight Smart LED Bulb. Зовні вона виглядає як звичайна лампа розжарювання, але всередині містить передові напрацювання в області світлодіодного освітлення. Як повідомляє видання Gizmochina, лампочка оцінена в 129 юанів (трохи більше 18 доларів).

Розумна світлодіодна лампа Yeelight володіє такими функціями, як регулювання яскравості та інтелектуальне управління, а також технологією економії енергії. Як заявляють представники компанії, завдяки високоефективному світлодіодному елементу світлова віддача ламочкі може досягати 117 лм / Вт. Також вони кажуть, що Yeelight Smart LED Bulb перевершує по яскравості інші світлодіодні лампи на ринку, але при цьому економить більше енергії. Лампочка має колірну температуру 2700K і пропонує яскравість до 700 лм при максимальній потужності споживання 6 Вт, яку, як уже говорилося вище, можна легко регулювати залежно від потреб користувачів. Цоколь у лампочки стандартний – Е27.

Yeelight Smart LED Bulb оснащена модулем Wi-Fi Xiaomi Smart Home, за допомогою якого лампу можна підключити до домашньої мережі Wi-Fi, щоб можна було легко і зручно управляти освітленням через смартфон. При цьому лампочка підтримує не тільки систему розумного будинку Xiaomi, але і Apple Homekit. Також представники компанії розповіли, що розробники передбачили підтримку декількох голосових помічників, включаючи Xiaomi AI Speaker, Yeelight Voice Assistant, Google Assistant і Amazon Alexa.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.