Xiaomi показала смарт-годинник з датчиком серцевого ритму і 14 днями роботи

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi запустила на підконтрольній краудфандінговой платформі Youpin збір коштів на виробництво смарт-годинників, випуском яких займеться суббренд Haylou. Головна фішка пристрої – рекордно низька вартість в 15 доларів (після краудфандінга буде трохи дорожче).

Новинка захищена від зовнішніх впливів за стандартом IP68, має стійкий до подряпин дисплей і виконана в міцному полікарбонатному корпусі. Їй дістався 1.34-дюймовий IPS-дисплей, акумулятор на 210 мАг (до 14 днів роботи) і вбудований датчик ЧСС з функцією безперервного виміру показань.

Годинники інтегруються зі смартфоном через додаток Haylou App та вміють повідомляти про дзвінки та отримані повідомлення. Також модель моніторить якість сну, нагадує про необхідність розім’ятися і пропонує 9 спортивних режимів, в числі яких ходьба, біг, їзда на велосипеді, альпінізм і навіть йога.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Коли точно годинники надійдуть в продаж, поки невідомо, але до їх виробництва компанія приступить найближчим часом – необхідна сума вже зібрана, а загальні «донати» перевищили запит на 2000%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.