Представлений планшет Chuwi UBook Pro

Chuwi збирається представити новий планшет UBook Pro на платформі колективного фінансування Indiegogo. Перші покупці зможуть отримати знижку 25%.

Завдяки U-подібній конструкції підставки, кут нахилу регулюється в діапазоні від 0 до 145°. Відривна док-клавіатура з підсвічуванням дозволяє перемикатися між режимами планшета і ноутбука. Chuwi UBook Pro має корпус товщиною 9 мм і масою всього 789 г.

Пристрій отримав IPS-екран діагоналлю 12,3 з ламінуванням і співвідношенням сторін 3:2. Крім того, UBook Pro поставляється в комплекті зі стилусом, що має 2048 рівнів чутливості до натискання.

В оснащення увійде двоядерний чотирьохпотоковий процесор Intel Core m3-8100Y з частотою в режимі Turbo Boost до 3,4 ГГц. GPU Intel UHD 615 дозволяє UBook Pro може легко декодувати відео 4K, а також запускати всі ігри. Крім того, безвентиляторний дизайн забезпечує одночасно тишу і високу продуктивність.

UBook Pro оснащений енергоефективною пам’яттю LPDDR3 об’ємом 8 ГБ і високошвидкісним твердотілим накопичувачем ємністю 256 ГБ, в 5 разів швидшим, ніж звичайні жорсткі диски. UBook Pro завантажується всього за 5 секунд. Слот для TF-карт дозволяє ще більше розширити внутрішнє сховище.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.