Представлений розумний годинник Garmin Fenix 6X Pro Solar

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярний виробник розумних годинників Garmin випустив розумні годинник Garmin Fenix 6X Pro Solar, особливістю яких є можливість зарядки від сонячної енергії.

Сонячна батарея на Garmin Fenix 6X Pro Solar, що отримала назву Power Glass, виконана у вигляді прозорого шару, які розміщений над дисплеєм. Титановий корпус годинника має діаметр 51 мм і товщину 14,9 мм. Ємність акумулятора не уточнюється, але відомо, що час роботи годин без використання сонячної батареї складає до 21 дня або до 60 годин при включеному модулі GPS. При використанні сонячної батареї час роботи збільшується на 3 дні в звичайному режимі і на 6 годин при включеному модулі GPS.

Розумні годинник Garmin Fenix 6X Pro Solar оснащені дисплеєм діаметром 1,4 дюйма роздільною здатністю 280×280 пікселів. Годинники пропонують покрокову навігацію, топографічні та лижні карти і багато іншого. У Garmin Fenix 6X Pro Solar також є планувальник сходження ClimbPro, висотомір, барометр, модулі GPS, ГЛОНАСС і Galileo, які використовуються для відстеження вашого місця розташування.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, годинник витримують тиск водяного стовпа 10 АТМ (у більшості розумних годин 5 ATM), а також оснащені датчиками частоти серцевого ритму і рівня кисню в крові.

Обсяг флеш-пам’яті становить 32 ГБ, є підтримка додатків Spotify, Deezer і Amazon Music, музику з яких можна слухати через навушники Bluetooth.

Garmin Fenix 6X Pro Solar пропонуються за ціною 1 150 доларів (29 тисяч грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.