Представлений розумний годинник Amazfit GTS

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і передбачалося, компанія Huami сьогодні представила кілька моделей розумних годинників. Найбільш цікава з серійних моделей – Amazfit GTS. Це ті самі розумні годинники, які сплутали з Apple Watch, як тільки в Мережі з’явився офіційний тізер – аж надто схожий дизайн цих моделей, особливо якщо не вдивлятися в деталі.

У плані технічних характеристик пристрій не підкачав. Amazfit GTS оснащені прямокутним OLED дисплеєм діагоналлю 1,65 дюйма дозвіл 348х442 пікселя (розробники особливо підкреслюють, що щільність пікселів – як у екранів Retina), датчиком ЧСС і адаптером NFC.

Пристрій підтримує 12 режимів моніторингу фізичної активності (біг, плавання, ходьба і т. д.) і має 100 варіантів відображення циферблата, з яких користувач може вибирати будь-який. Автономність пристрою становить 14 діб, але тут, як зазвичай, все залежить від частоти використання різних функцій. Наприклад, в найпростішому режимі годинник працює до 46 діб, а якщо використовувати їх в режимі GPS-трекера (підтримується і GPS, і ГЛОНАСС), то автономність знизиться до 25 годин.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Товщина алюмінієвого корпусу новинки — 9,4 мм, Маса годинника — 24,8 грама. Є типова для подібних пристроїв захист від води — 5 ATM. Amazfit GTS оцінені в еквівалент $125 (3 200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.