Honor представив геймпад і програму Game Arena для смартфонів

Бренд Honor відвідав щорічну ігрову виставку Gamescom, де повідомив деякі деталі своєї політики в галузі мобільного геймінгу. Зокрема, виробник показав геймпад для комфортної гри на смартфонах.

Honor GamePad підключається до смартфону по Bluetooth, пропонує шість кнопок, які можна налаштувати безпосередньо в грі, і вбудований акумулятор на 400 маг. Заявлена сумісність з усіма іграми, що підтримують Bluetooth-аксесуари. Європейські продажі почнуться в другому півріччі.

Крім того, Honor повідомила про поглиблену співпрацю з розробниками, яка втілиться в набір встановлених ігор на наступних смартфонах бренду. Всі вони будуть компактно розміщені в папці Gaming Arena і будуть заточені під максимально комфортний користувальницький досвід. Honor нагадала про досвід Honor View 20 з ToF-сенсором, потенціал якого розкривається з допомогою ігор Fancy Skiing і Fancy Darts, а також виведення зображення через інтерфейс USB-HDMI. Предметна співпраця з розробниками інших амбітних проектів буде продовжена.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я