Huawei назвала терміни коли представить свої «розумні окуляри» і назвала ціну

Ще на весняній презентації P30 і P30 Pro Huawei показала «розумні окуляри» Huawei x Gentle Monster. Компанія планувала відправити гаджет на полиці магазинів до липня 2019 року, але продажу все ще не стартували, а реліз перенесли на вересень.

Коли чекати

Якщо вірити Gizmochina , тепер Huawei x Gentle Monster надійде в продаж 6 вересня. За словами глави споживчого підрозділи Huawei Річарда Ю, гаджет став поєднанням моди і технологій. Окуляри замінять користувачам гарнітуру, і передбачає спілкування по стільниковому зв’язку через пов’язаний смартфон і викликати голосового помічника.

У корпус Huawei x Gentle Monster помістили антену, зарядний модуль, чіпсет, акумулятор і пара мікрофонів. До того ж пристрій позбувся кнопки, а команди виконуються за допомогою торкань. Наприклад, для встановлення з’єднання потрібно натиснути на душку очок, а постукування запустить голосового помічника. Пристрій також отримало захист від пилу і вологи за стандартом IP67, а заряджаються окуляри по USB-C або бездротовим способом за допомогою чохла.

Ціна стартує від $ 212, а першими випробувати Huawei x Gentle Monster зможуть відвідувачі виставки IFA 2019, яка пройде у вересні в Берліні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я