Samsung представила розумний годинник Galaxy Watch Active 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як і очікувалося, компанія Samsung Electronics представила нове покоління своїх розумних годинників — Galaxy Watch Active 2.

Galaxy Watch Active 2 пропонуються в двох розмірах з діаметром циферблата 44 мм і 40 мм. Також передбачені два варіанти корпусу – алюміній з ремінцем з фтореластомера і сталь з шкіряним ремінцем.

Годинники отримали цифровий безель. Сенсорна рамка тепер повертається в обидві сторони, спрощуючи пошук і запуск потрібних додатків.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Galaxy Watch Active 2 дозволяє відстежувати понад 39 типів тренувань, сім з яких активуються автоматично, в тому числі біг, ходьба, їзда на велосипеді, плавання, веслування, еліптичний тренажер і динамічні тренування. З оновленою функцією Running Coach користувач може визначати швидкість бігу в режимі реального часу і вибирати будь-яку з семи різних програм для заняття.

На тильній стороні Galaxy Watch Active2 встановлені оновлені датчики. За словами виробника, вони здатні зчитувати дані ще швидше. Також передбачені поліпшені алгоритми аналізу сну.

Молодша версія отримала екран AMOLED діаметром 1,2 дюйма, а старша — 1,4 дюйма. Роздільна здатність складе 360 х 360 пікселів. В основу ляже однокристальна система Samsung Exynos 9110. Версія з модемом LTE отримає 1,5 ГБ оперативної пам’яті. А версія тільки з Bluetooth 5.0 — 768 МБ ОЗУ. В обох моделях є 4 ГБ флеш-пам’яті. Підтримується NFC.

У списку характеристик заявлені такі датчики: датчик серцевого ритму (з 8 фотодиодами), електрокардіограма (ЕКГ), акселерометр (межа вимірювання – 32g), гіроскоп, барометр, датчик освітленості. У самому прес-релізі компанія не згадує про функції електрокардіограми, як очікується вона буде активована пізніше.

Ціна на модель 44 мм тільки з Bluetooth склала 319 євро (9 200 грн.) за алюмінієвий варіант, а на сталевий — 419 євро (12 100 грн.). 40-мм модель коштує від 299 євро (8 600 грн.) за алюмінієву версію і 399 євро за сталеву (11 500 грн.). Модель з підтримкою LTE коштує 449 або 469 Євро (13 000 або 13 500 грн.), в залежності від розміру. Доступна тільки сталева варіація.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.