Фітнес браслет Xiaomi Mi Band 4 продають за дуже низькою ціною

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Все більше і більше людей з кожним днем ​​купують собі різного роду електронні пристрої, які можна носити на руці. Якщо смарт-годинник багатьом здаються занадто дорогими, то у випадку з фітнес-трекера все інакше, тому що вони коштують досить мало, що робить їх доступними навіть людям з невеликими доходами. Одним з кращих спортивних браслетів, серед усіх існуючих зараз на ринку, є Xiaomi Mi Band 4, який вийшов на ринок ще кілька тижнів тому, а лічені дні назад він став доступний для покупки в Україні, де його продають під найменуванням Mi Smart Band 4, просячи за цей наручний гаджет 1400 гривень.

Видання Tehnofan.com.ua провело дослідження цін на електроінку в Україні і прийшло до висновку, що тепер купити Xiaomi Mi Band 4 можна на набагато більш вигідних в усіх відношеннях умовах, ніж раніше. Всього за кілька днів з моменту початку продажів цей наручний гаджет впав в ціні до 1040 гривень, тобто він подешевшав на цілих 400 гривень. На перший погляд здається, що це незначне зниження цін, але якщо подивитися на всю цю ситуація з іншого боку, то виходить, що цінник опустився дуже навіть значно. Він обрушився на цілих 23%, причому чим далі в майбутнє, тим більше виявиться ця цифра.

За зниженою ціною браслет в даний час продають десятки магазинів в Україні, причому багато серед таких також готові запропонувати додатково придбати оригінальний ремінець червоного, синього або іншого кольору. Для всіх тих, хто давно хоче купити собі Xiaomi Mi Band 4, це відмінна можливість здійснити задумане, тому що тепер зробити це можна по вкрай привабливою ціною. На території Китаю фітнес-трекер нинішнього покоління продають за 160 юанів, а це всього-на-всього 770 гривень. З протягом часу цінник цього наручного гаджета знизиться до такого рівня і на українські території, але цього точно не станеться в найближчий рік.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За скромну суму грошей покупець отримує фітнес-браслет, оснащений за останнім словом техніки. Він може похвалитися 0,95-дюймовим AMOLED-дисплеєм з підтримкою сенсорного управління, акумулятором ємністю 135 мАг, двадцять днів автономної роботи на одному заряді, швидкою зарядкою за півтори години, модулем Bluetooth 5.0 для підключення до смартфонів, а також багатьма іншими особливостями. Не обійшлося навіть без захисту від води і пилу за стандартом IP68, причому мова йде про тиск до 5 АТМ, що відповідає зануренню під воду на глибину до 50 метрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.