VAIO SX12 — маленький ноутбук із 9 портами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Apple, випустивши в свій час нові ноутбуки MacBook, ввела моду на використання виключно портів USB-C. Незважаючи на те, що даний роз’єм набирає популярність, навіть зараз таке обмеження попросту незручно абсолютній більшості користувачів.

На жаль, інші компанії навіщо-то кинулися копіювати це рішення Apple, так що зараз подібних продуктів на ринку вже чимало.

Компанія VAIO вирішила показати, що можна робити компактні і сучасні ноутбуки без надуманого обмеження. Представлена модель SX12 оснащується екраном діагоналлю 12,5 дюйма і при цьому має дев’ять роз’ємів! Тут є три повнорозмірних порти USB, USB-C, HDMI, RJ45, роз’єм для навушників, слот для карт SD і навіть VGA. Габарити новинки при цьому становлять 287,8 х 203,3 х 18 мм при масі 897 г.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Серцем служать процесори Intel, починаючи з Celeron 4205U і закінчуючи Core i7-8565U. Оперативної пам’яті може бути від 4 до 16 ГБ, а об’єм SSD — від 128 ГБ до 1 ТБ. Дисплей має роздільну здатність Full HD. Також виробник акцентує увагу на тонких рамках, великих клавішах клавіатури, а також на стійку до стирання фарбу на кнопках. Вартість ноутбука стартує з 1100 доларів (28 200 грн.).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.