Ноутбук Honor Magicbook Pro отримає несподівану конструкцію висувної камери

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За останньою інформацією, компанія Huawei працює над новим ноутбуком, який отримав назву Honor Magicbook Pro.

Згідно з опублікованими ескізами, які виклав інсайдер Еван Бласс (Evan Blass), ноутбук отримає кілька дуже цікавих конструкторських рішень.

З боків клавіатури будуть розташовуватися стереодинаміки, а під восьмою клавішею в першому ряду буде знаходитися висувна камера, якщо джерела нічого не плутають. Навіщо вбудовувати камеру в клавіатуру? Можливо, екран буде настільки безрамковим, що розмістити камеру в звичному місці не вийде.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В області, займаною правим динаміком, буде знаходитися кнопка включення, яка також включатиме сканер відбитків пальців для біометричної аутентифікації.

Honor MagicBook Pro запропонує екран діагоналлю 16,1 дюйма, процесор Intel Core i5-8265U і графічний адаптер Nvidia GeForce MX250, до 8 ГБ оперативної пам’яті і твердотільний накопичувач ємністю 512 ГБ.

Однією з цікавих функцій цього ноутбука є режим підключення Magic-Link. Після з’єднання телефону і ноутбука MagicBook автоматично створює резервні копії фотографій зі швидкістю до 1 ГБ/хв. Ви також можете передавати файли між вашим комп’ютером і мобільним телефоном через Huawei Share.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.