Недорогі окуляри змішаної реальності Rokid Vision можна підключати до смартфону і ноутбука

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Представлені в минулому році на виставці CES 2018 окуляри доповненої реальності Rokid Vision AR були удостоєні нагороди CES Innovation Award і були випущені тиражем 10 тис. одиниць.

На заході AWE 2019 були анонсовані окуляри змішаної реальності Rokid Vision, які дозволяють відслідковувати рухи по шести осях, можуть розпізнавати жести і при цьому підключаються до смартфону, планшета або ноутбука, оснащених роз’ємом USB-C.

Наприклад, можна підключитися до смартфону і отримати віртуальну клавіатуру або великі вікна програми, плаваючі перед очима. Також розробники роблять акцент на іграх і можливості взаємодіяти з друзями. Звичайно ж, кіномани оцінять можливість перегляду фільмів і серіалів на великому віртуальному екрані. Навігація по картах стане ще зручніше.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Новинка оснащена двома дисплеями, кут огляду кожного – 40 градусів, також в оснащення входять 2 мікрофона і 2 динаміка. Маса окуляр становить 120г.

Як заявляють розробники, Rokid Vision з’явиться у продажу в 1 кварталі 2020 року. Пристрій буде досить доступним, розробники кажуть, що ціна буде як у звичайного смартфона.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.