Сенсорний дісплей Asus ZenScreen Touch може підключатися до ПК і смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Asus представила новий портативний сенсорний дисплей ZenScreen Touch на виставці Computex 2019, де також були показані спеціальні версії Asus ZenFone 6 і Asus ZenBook, створені на честь 30-річчя компанії.

ZenScreen Touch отримав матрицю IPS діагоналлю 15,6 дюйма роздільною здатністю 1920х1080 пікселів, дисплей розпізнає до 10 дотиків одночасно. Його маса дорівнює 900 г, а товщина становить 9 мм. Передбачений роз’єм USB-C, який одночасно служить для передачі зображення та живлення. Також є порт Micro-HDMI, до якого, наприклад, можна підключити фотокамеру для більш зручного перегляду відзнятого матеріалу. У такому разі ZenScreen Touch отримує живлення від вбудованого акумулятора ємністю 7800 мА·год, який дозволить дисплею працювати до 4 годин без підзарядки на максимальній яскравості. Дисплей оснащений чохлом, який також можна використовувати в якості підставки.

ZenScreen Touch має 2 динаміка потужністю по 1 Вт. Пристрій можна підключати до смартфонів, працюючих під управлінням Android 6.0 і вище з підтримкою різних співвідношень сторін, різних роздільних затностей і гарячих клавіш. Для використання з Android-смартфоном передбачено додаток під назвою ZenScreen Touch App. Портативний монітор також можна підключати до ПК, що працюють під управлінням Windows 10.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Asus ZenScreen Touch буде випущений в другій половині цього року, ціна поки не повідомляється.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.