Розумна колонка Samsung Galaxy Home не скасована і повинна вийти найближчим часом

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На сьогоднішній день ринок розумних колонок дуже активно росте, так що все більше компаній випускають свої продукти в цій категорії.

Однак у Samsung щось не задалося. Модель Galaxy Home була представлена ще в серпні минулого року, але поки так і не вийшла на ринок. На початку року була інформація про те, що це трапиться в квітні, але щось пішло не так.

Можна було б подумати, що Samsung відмовився від продукту, але ні. Джерело повідомляє, що компанія вже закінчує роботу над Galaxy Home, вносячи останні правки в ПЗ. Нагадаємо, пристрій має забезпечити гарну якість звуку, тобто, ймовірно, буде конкурувати з Apple HomePod і Google Home Max.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причини затримки поки невідомі. Найімовірніше, вся проблема в голосовому помічнику Bixby, який є основою для колонки. По-перше, за останній рік він особливо не змінився і все так само сильно відстає від конкурентів, а по-друге, з технічної сторони при розробці Galaxy Home у Samsung не повинно було бути ніяких проблем, так як в цьому питанні задіяні також фахівці Harman, що належить Samsung.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.