Новим iPhone і iPad – нові антени

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Мін-Чі Куо (Ming-Chi Kuo) стверджує, що в цьому році Apple відмовиться від використання антен, створених на базі технології LCP (рідкокристалічний полімер). Такий матеріал був використаний для антен iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

У нових смартфонах 2019 модельного року будуть використовуватися антени, створені за технологією MPI (Modified PI). Куо вважає, що LCP обмежує радіочастотні характеристики антен iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR через поточні технологічні і виробничі проблеми. Це ставить радіочастотні характеристики матеріалу MPI принаймні на рівень LCP, але при цьому MPI-технологія простіше і дешевша у виробництві.

При цьому Куо очікує, що LCP буде основним матеріалом для антен 5G в iPhone 2020 року, оскільки він вважає, що виробничі проблеми, що обмежують радіочастотні характеристики LCP, до того моменту будуть вирішені.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Куо також заявив, що Apple буде використовувати матеріал LCP у майбутніх моделях iPad, починаючи з кінця четвертого кварталу 2019 року. Дві нові моделі iPad Pro з екранами діагоналлю 11 і 12,9 дюйма будуть запущені в масове виробництво в четвертому кварталі 2019 року і першому кварталі 2020 року відповідно. За словами Куо, ці нові моделі iPad Pro матимуть гнучкі друковані плати, створені за допомогою технології LCP.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.