Xiaomi Mi Band 3 впав в ціні до рекордного низького рівня

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Популярність переносної електроніки зростає з кожним днем, а пов’язано це в першу чергу з тим, що все більше і більше людей хочуть її використовувати для вирішення будь-яких своїх завдань. Сьогодні, 28 квітня 2019 року, стало відомо про те, що самий популярний і відомий в світі фітнес-трекер, яким є Xiaomi Mi Band 3, нищівно сильно впав в ціні, ставши набагато дешевше, ніж раніше. Дешевше купити даний наручний гаджет де-небудь просто неможливо, так як навіть у фірмових магазинах виробника Mi Home в Китаї він коштує більше.

Завдяки активній конкуренції і дуже великому попиту тепер у всіх жителів Украхни є можливість почати використовувати Xiaomi Mi Band 3, віддавши за нього зовсім скромну суму грошей. Викласти за цей наручний гаджет потрібно всього 590 гривень, тобто зовсім скромну суму грошей. Для порівняння, на старті продажів в Україні в другій половині 2019 року в офіційних торгових точках за цей гаджет просили в 2 – 2,5 рази більше, тобто він став набагато дешевше, а значить дозволити собі його покупку тепер може більш широке коло покупців.

На вибір пропонують кілька версій трекера, але всі вони відрізняються один від одного тільки кольором ремінця. Такий буває тільки червоного, оранжевого, темно-синього і чорного кольорів, у всіх з яких Xiaomi Mi Band 3 виглядає дуже красиво, але завжди можна замінити ремінець на будь-який сторонній, яких в онлайн-магазинах тисячі на будь-який смак і колір, аж до таких , які виконані з металу. За зниженою ціною цей наручний гаджет продають десятки торгових точок в України.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За зовсім скромну суму грошей покупець отримує спортивний браслет, здатний відстежувати фізичну активність і, крім того, стежити за якістю сну. Технічне оснащення Xiaomi Mi Band 3 включає в себе 0,78-дюймовий OLED-екран з підтримкою сенсорного управління, модуль Bluetooth 4.2 LE для підключення до смартфонів і планшетів, а також, крім того, акумуляторну батарею ємністю 110 мАг, яка забезпечує автономність на рівні 15 – 20 днів. Для підключення до телефону необхідно встановити на нього додаток Mi Fit.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.