Компанія Blackmagic Design анонсувала клавіатуру DaVinci Resolve Editor Keyboard для роботи з відеозаписами

Показаний на ілюстраціях периферійний пристрій представила компанія Blackmagic Design. Це клавіатура DaVinci Resolve Editor Keyboard, розроблена спеціально для підвищення продуктивності при роботі з відео в редакторі DaVinci Resolve.

Клавіатура з металевим корпусом отримала дещо змінену розкладку QWERTY, попередньо запрограмовану для прискорення доступу до найбільш часто використовуваних інструментів і функцій DaVinci Resolve. У клавіатурі використовуються механічні перемикачі.

Крім того, є орган управління, що полегшує навігацію по редагованому матеріалу. У поєднанні зі спеціалізованими клавішами диск керування дозволяє легко вибирати джерело, приймач, потрібні фрагменти запису і т. п. Блок цифрових клавіш оптимізований для прямого введення таймкоду.

Клавіатура підключається до хосту з допомогою порту USB-C. Її оснащення включає ще два порти USB 3.0 для підключення додаткових пристроїв.

Продажі клавіатури DaVinci Resolve Editor Keyboard повинні розпочатися в серпні за ціною 995 доларів (26 500 грн.). Найбільш нетерплячі покупці вже можуть зробити попереднє замовлення в магазині B&H, але там вказана ціна 1025 доларів (27 400 грн.).

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.